Erkend coach counselor

Ik ben erkend lid van de ABVC; Algemene Beroepsvereniging Voor Counseling.
De ABvC stelt zich onder andere tot doel, de kwaliteit van counseling, opleidingen tot counselor en counseling in de praktijk te bewaken, te handhaven en te verbeteren.

Algemene voorwaarden Van Kern tot Kern 2018

 

Voor klachten maakt de ABVC gebruik van de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg)

Voor het klachtenregelement verwijs ik graag naar de site van het ABVC.

 

Ik ben lid van het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg.
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen. Het is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Om voor vergoeding van de verzekeraars in aanmerking te komen, worden counselors verplicht om de psychosociale basiskennis (opleiding van een jaar) te halen. Deze heb ik gevolgd en behaald bij Con Amore in Utrecht.

 

Ik heb de 3-jarige post HBO opleiding tot Master Coach & Counselor bij het Europees Instituut de Baak gedaan. Het Europees Instituut verzorgt sinds 1992 hoogwaardige opleidingen tot coach en counselor.

 

Ik heb de jaartraining ‘Werken met lichaamstaal’ gevolgd bij de Alchemist. Verder kunnen kijken en voelen dan alleen via taal.

 


Ik heb een EFT opleiding tot EFT coach – counselor gedaan. EFT heeft een hoge slagingskans, meer dan andere relatietherapieën.

 

Wil jij jouw coachvraag vrijblijvend aan mij voorleggen?

Je kunt mij bellen (06-52533940) of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten over bovenstaande organisaties?

ABvC
RBCZ
Europees Instituut
De Alchemist
Vereniging EFT