coach, Riëtte Steenman, loopbaancoach, coaching, houten, utrecht

Coach / counselor Riëtte Steenman.

Vrienden en familie omschrijven me met woorden als bevlogen, oprecht, gezellig, verbinder, creatief en humor.

Genieten van de kleine dingen in het leven en iedere keer weer op ontdekkingstocht gaan. Of dat nou om werk of privé gaat.

Ik ben een echte lekkerbek en ga dan ook graag met man- en dochterlief uit eten en op vakantie naar Italië. Ik ben gek op talen (ik heb een tijd in Engeland en in Frankrijk mogen werken) en volg al meerdere jaren een cursus Italiaans.

Wandelen en fietsen in de natuur zijn voor mij de ultieme manier om tot rust te komen. Verder maak ik graag kleine kunstwerkjes met mijn verzameling knopen. Eens per maand doe ik samen met een vriendin een ‘kunstuitje’, waarbij we naar een museum of een andere inspirerende plek gaan. Tot mijn favorieten behoren Singer Laren, COBRA museum Amstelveen en Het Depot in Wageningen.

Over Riëtte Steenman als coach / counselor en mijn verhaal kun je lezen via de keuzeknoppen of op LinkedIn