Vergroot je zelfvertrouwen

vertrouwen, zelfvertrouwen, stress, balans, burnout, overspannen, onzekerheid, rust, wat, wil, ik , coaching, counseling, coach, houten, utrecht

Vertrouwen op jezelf

Op jezelf kunnen en durven vertrouwen is een groot goed. Het geeft je een goed en rustig gevoel en zorgt ervoor dat je makkelijk keuzes maakt. Op het ene gebied lukt dat beter dan het andere. En het ene moment beter dan het andere. Als de balans doorslaat naar je vaak en/of op veel gebieden onzeker voelen, heeft dat effect op je dagelijks functioneren. Privé, maar ook op je werk. Bijvoorbeeld:

– (Extra) hard je best doen of je wilt dat alles perfect is / gaat: je raakt gestrest,
– Je zegt dat je jezelf wel redt, terwijl je dolgraag hulp zou krijgen van je vrienden, familie of collega’s: je raakt uitgeput,
– Je vergelijkt jezelf alleen nog maar met anderen en ziet je eigen kwaliteiten niet meer: je voelt je neerslachtig

Dan is het fijn om met een coach te onderzoeken waar die onzekerheid vandaan komt en hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen.

De thema-serie ‘Vergroot je zelfvertrouwen’ geeft antwoord op:
• Wie ben ik?
• Wat kan ik?
• Wat wil ik?
• Hoe laat ik zien wat mij uniek maakt?
• Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
• Mijn persoonlijk actieplan

Mijn werkwijze

Ik ga uit van een positief mensbeeld: iedereen beschikt over unieke mogelijkheden. Een goede klik tussen jou en mij (van kern tot kern), is voor mij de basis voor een geslaagd coachtraject. We starten met een intake van 1,5 uur, waarin we kijken of er een klik is en of mijn werkwijze bij jou past. We bekijken wat op hoofdlijnen jouw coachvragen zijn en naar welk einddoel jij toe wilt werken.

Op grond daarvan maak ik een inschatting of jouw vragen passen binnen een serie van een intake en 5 gesprekken van een uur. Tenslotte maken we een eerste stap in de beantwoording van jouw coachvraag.

Tijdens de gesprekken en via thuisopdrachten, ga jij aan de slag met je coachvraag. In een gesprek laat ik niet alleen je mond, maar ook de rest van jouw lijf voor jou spreken. Door ervaringsgerichte oefeningen en creatieve werkvormen, halen we antwoord-gevende informatie uit je kern naar boven. Je laat los wat niet (langer) helpend is en verbind je met dat wat je doet groeien.

Ieder gesprek evalueer jij schriftelijk via een feedbackformulier, dat ik aan het begin van ieder vervolggesprek meeneem (of indien nodig eerder). Na het vierde gesprek evalueren we samen face tot face, in hoeverre jouw coachvragen zijn beantwoord en waar jij nog behoefte aan hebt.

Wat bied ik jou?

Hoewel het thema en de vragen voor meerdere cliënten overeenkomen, is iedere cliënt natuurlijk uniek. Daarom is iedere Van Kern tot Kern gesprek maatwerk.

Samen met jou, zoek ik naar werkvormen die bij jouw personaliteit passen (zie ook ‘Hoe werkt Riëtte Steenman’).

• Een intake van 1,5 uur, waarin we voelen: – of er een klik is én – of jouw coachvraag in dit thema past
• 5 individuele gesprekken van een uur, met steeds een tussenperiode van 2 á 3 weken
• Schriftelijke evaluatie na ieder gesprek
• Face to face evaluatie na het vierde gesprek
• Thema-documentatie / materiaal
• Mailcontact tijdens de serie
• Persoonlijk actieplan voor de tijd na de serie

Jouw investering

De eerste stap om meer zelfvertrouwen te krijgen heb je al gezet, want je bent nu op mijn site! Kies je ervoor om verder te gaan, dan hebben we eerst een intake van 1,5 uur en daarna ben je ongeveer 3 tot 4 maanden op ontdekkingstocht. Gedurende de serie krijg je opdrachten mee, waar je thuis en / of op je werk mee aan de slag gaat.

De serie kun je als losse gesprekken (intake en 5 gesprekken) afnemen à 79,50 euro per gesprek of in één keer als pakket voor 445 euro.

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten?

Je kunt mij bellen (06-52533940) of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.