Tarieven

 

De tarieven van mijn (loopbaan) coaching en counseling diensten zijn exclusief BTW.

De intake dient ook als kennismakingsgesprek; 1 uur en een kwartier is indicatief. De duur van het gesprek pas ik naar behoefte aan. Deze wordt alleen in rekening gebracht, als jij na de intake besluit om je coachvraag met mij op te pakken.

Betaling is altijd digitaal (na mijn digitale factuur) en dient te geschieden na iedere sessie en bij afname van een serie betaal je de serie in een keer meteen na de intake.

Kun je niet naar jouw afspraak komen? Laat het me dan 48 uur van tevoren weten!

 

Counseling is vrijgesteld van BTW.

Bij de intake maak ik een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Je kunt een serie afnemen of voor losse gesprekken kiezen.

Tijdens het traject kan het aantal gesprekken worden aangepast, als dat door uitbreiding van het aantal coachvragen of anderszins nodig is.

Counseling wordt door veel verzekeraars via de aanvullende verzekering (deels) vergoed. Het is echt de moeite waard om dit voor jouw verzekering na te kijken of na te vragen. Kijk hiervoor op de zorgwijzer.

Van Kern tot Kern heeft een overeenkomst met het UWV, waardoor ik jou via vergoeding van het UWV kan begeleiden bij jouw re-integratie. Maak jij gebruik van de WW of ZW, dan kun je voor jouw herstel en re-integratie een speciaal traject bij mij volgen op kosten van UWV. Zie voor meer informatie over de verschillende re-integratie trajecten uwv-werkfit-naar-werk-modulair.

Kijk hier voor andere vergoedingsmogelijkheden.