Erkend coach counselor

uwv, re-integratie, loopbaan, coach, begeleiding, online, houten

Ik ben erkend lid van de ABVC; Algemene Beroepsvereniging Voor Counseling.
De ABvC stelt zich onder andere tot doel, de kwaliteit van counseling, opleidingen tot counselor en counseling in de praktijk te bewaken, te handhaven en te verbeteren.

Algemene voorwaarden Van Kern tot Kern

 

uwv, re-integratie, loopbaancoaching, afgestudeerd, baan, loopbaan, passie, werk, stappen, zetten, stress, competenties, CV, sollicitatie, loopbaanbegeleiding, coaching, counseling

 

Voor klachten maakt de ABVC gebruik van de GCG (Geschillencommissie Complementaire Gezondheidszorg)

Voor het klachtenregelement verwijs ik graag naar de site van het ABVC.

 

uwv, loopbaancoaching, afgestudeerd, baan, loopbaan, passie, werk, stappen, zetten, stress, competenties, CV, sollicitatie, loopbaanbegeleiding, coaching, counseling

Van Kern tot Kern is een erkend re-integratiebureau en heeft een overeenkomst met het UWV voor vergoeding van een re-integratie traject. Riëtte Steenman begeleidt op alle drie de modules:

  • Modulair (energiebalans en weer in contact komen met wereld van werk)
  • Werkfit (welk werk / welke werkomgeving past bij mij?)
  • Naar werk (cv, LinkedIn, sollicitatietraining)

 

uwv, re-integratie, loopbaan, loopbaancoaching, loopbaancoach

Ik ben erkend lid van de NOLOC; beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches

Zij draagt bij aan toekomstgerichte beleidsvorming daar waar mensen, werk en organisaties centraal staan. Zij werkt daarom nauw samen met onder andere de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Net als met het UWV, SBB, gemeenten

 

Ik ben lid van het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg.
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen. Het is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

 

 

Om voor vergoeding van de verzekeraars in aanmerking te komen, worden counselors verplicht om de psychosociale basiskennis (opleiding van een jaar) te halen. Deze heb ik gevolgd en behaald bij Con Amore in Utrecht.

 

Riëtte Steenman loopbaan coaching houten utrecht

Ik heb de 3-jarige post HBO opleiding tot Master Coach & Counselor bij het Europees Instituut de Baak gedaan. Het Europees Instituut verzorgt sinds 1992 hoogwaardige opleidingen tot coach en counselor.

 

Ik heb de jaartraining ‘Werken met lichaamstaal’ gevolgd bij de Internal Movement Company . Verder kunnen kijken en voelen dan alleen via taal.

 


Ik heb een EFT opleiding tot EFT coach – counselor gedaan. EFT heeft een hoge slagingskans, meer dan andere relatietherapieën.

 

Wil jij jouw coachvraag vrijblijvend aan mij voorleggen?

Je kunt mij bellen (06-52533940) of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten over bovenstaande organisaties?

 

NOLOC
ABvC
RBCZ
Europees Instituut
The internal movement company
Vereniging EFT