Verhaal relatie tijd reis

relatie, tijd, reis, lekker, lopende, liefde, wandeling, wandelcoaching, bossen

Tijdens het telefoon gesprek zochten wij samen naar de formule en ik kreeg vertrouwen dat jij aanvoelde wat ik zocht en 1,5 dag later lopen we samen met jou in de prachtige bossen van Bunnik. En wat is het een waardevolle wandeling voor ons beide geworden!

Via verleden, naar heden en toekomst

Via verleden “Waar sloeg de vonk over” naar heden: “Hoe gaan jullie om met moeilijke momenten” komen we bij de toekomst: “Wat wil je (anders) inzetten?”. Door de vragen, het samenvatten, een stukje theorie en het stil staan bij onze verhalen, gaan de gesprekken verder dan wanneer wij samen (zonder jou) in gesprek zijn. Het geeft ons beide meer inzicht in elkaar.

Met een lach en een traan en een dikke knuffel verloopt de wandeling. Het samen zijn met jou weerhoudt ons niet om ons zelf te kunnen zijn. Je bent enthousiast, hebt kennis en geniet mee met ons samen zijn. “Jullie zijn een inspirerend stel” geef je aan en dat is voor ons weer heel leuk om te horen!

Onze wandeling eindigt heel mooi en symbolisch

We staan voor een mooie trap in het prachtige groen, met boven aan het licht van de zon. Met de opdracht “Wat wil je de ander vertellen en mee geven na deze wandeling. Schrijf dat op als jullie boven zijn” lopen Harry en ik hand in hand de trap op. Elke trede nemen we heel bewust. Boven krijgen we een kaartje waar we met de inzichten van de wandeling een wens richting de toekomst voor elkaar op schrijven.

Ons huwelijk 25 jaar geleden hebben we groots gevierd. Nu, 25 jaar later, staan we er intiem samen en geven elkaar op deze manier opnieuw het “Ja-woord”.
Het is een prachtige wandeling geworden!!!

Vriendelijke groetjes Harry &Erica