Gratis (online) ontwikkeladvies

Wanneer en voor wie?
Vanaf 1 december 2020 kan iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd (als werknemer, zzp-er, werkzoekende of (bijna) afgestudeerde) weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een professionele loopbaanadviseur.

Bij mij dus!

Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. De vorige keer waren de plekken heel snel vol, dus wees er snel bij! Zie onder – Waar en hoe meld ik me aan? – hoe je je nu alvast kunt aanmelden.

Echt helemaal gratis?
Ja het is écht waar. Dit gratis loopbaantraject heet officieel ‘Ontwikkeladvies’ en valt onder de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Jij hoeft zelf dus helemaal niets te betalen!

Hoe is het (online) loopbaantraject bij Van Kern tot Kern opgebouwd?

 1. Intake en arbeidsmarktscan (verplicht onderdeel vanuit het Ministerie van SZW)
 2. (Voor-)waarden en vaardigheden
 3. Competenties (zelf en 3 anderen)
 4. Persoonlijke eigenschappen en kennisgebieden
 5. Omschrijving passende functies

Het merendeel van de onderdelen bereid je thuis voor en worden in de (online) sessie besproken. De intake is 1,5 uur en de andere sessies ieder een uur.

Wat levert het op?
Concreet inzicht in:

 • Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
 • Omschrijving passende functies

Waar en hoe meld ik me aan?

Meld je via steenman@vankerntotkern.nl alvast aan en vermeld in het onderwerp: ‘Ontwikkeladvies december 2020’.

Ik zet je op mijn lijst en bel je om voor in de maand november al een intake te plannen. Vanaf 1 december kan ik je dan officieel aanmelden op het ontwikkeladviesportaal en kun je de arbeidsmarktscan gaan doen en met de vier uur gesprekstijd beginnen. Vermeld in de mail jouw:

 • Voor- en achternaam en woonplaats
 • Geboortedatum
 • Mobiele nummer
 • Verhaal
 • CV als bijlage als je die al hebt

Bellen kan ook op 06-52533940