Combi van thema‘s

thema, maatwerk, counseling, speciaal, voor, jou, coach, vraag, zelfvertrouwen, relatie, liefde, werk, baan, loopbaan, loopbaanbegeleiding, coaching, houten, utrecht

Je hebt niet één specifiek thema, maar herkent je (deels) in meerdere of in een combinatie van thema’s.

Riëtte Steenman stemt ieder gesprek / traject speciaal op jou af.

Op welke coachvraag wil jij antwoord?

Tijdens de intake (1 uur en een kwartier) komen we al pratend vanzelf op dat wat jou precies bezighoudt en waar jij verandering in wilt brengen. Samen stellen we jouw coachvraag / coachvragen en stappenplan op. Daarna ga jij in jouw tempo en met op jouw afgestemde werkvormen aan de slag.

Mijn werkwijze

Ik ga uit van een positief mensbeeld: iedereen beschikt over unieke mogelijkheden. Een goede klik tussen jou en mij (van kern tot kern), is voor mij de basis voor een geslaagd coachtraject. We starten met een intake van 1 uur en een kwartier, waarin we kijken of er een klik is en of mijn werkwijze bij jou past. We bekijken wat op hoofdlijnen jouw coachvragen zijn en naar welk einddoel jij toe wilt werken.

Om jouw coachvraag te bepalen, laat ik jou tijdens de intake dus vooral vertellen en stel ik af en toe een verhelderende vraag. Op grond daarvan maak ik een inschatting of jouw vragen passen binnen een serie van een intake en 5 gesprekken van een uur. Tenslotte maken we een eerste stap in de beantwoording van jouw coachvraag.

Tijdens de gesprekken en via thuisopdrachten, ga jij aan de slag met je coachvraag. In een gesprek laat ik niet alleen je verstand maar ook je gevoel spreken.

Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen en creatieve werkvormen, halen we de antwoorden uit je kern naar boven. Je laat los wat niet (langer) helpend is en verbind je met dat wat je doet groeien.

Ieder gesprek evalueer jij schriftelijk. Via een feedbackformulier of in een eigen vorm; wat jij prettig vindt. Deze evaluatie neem ik aan het begin van ieder vervolggesprek mee (of indien nodig eerder). Na het vierde gesprek evalueren we samen face tot face, in hoeverre jouw coachvragen zijn beantwoord en waar jij nog behoefte aan hebt.

 

Je kunt mij bellen (06-52533940) of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.