Ontdek de liefde in je leven

liefde, in, mijn, leven, ware, valkuil, partner, relatie, mannen, mister, right, workshop,

  • Wanneer loop ik nou eens tegen mister / misses right aan?
  • Waarom val ik toch steeds voor getrouwde mannen / vrouwen?
  • Ik ben toch leuk? Hoe trek ik de ware aan?

Het mooist is natuurlijk dat je je ware spontaan tegen het lijf loopt.

Maar hoe weet je dat je met jouw ware te maken hebt?

En misschien ook wel fijn: hoe herken / voorkom je dat je (weer) in jouw valkuil trapt?

In 3 stappen de liefde in je leven ontdekken

Harrie Jekkers zingt er in prachtige woorden over:

‘Want ik hou van jou is niet de sleutel tot de ander
maar ik hou van mij, al klinkt het bot en slecht
want wie van zichzelf houdt, die geeft pas iets kostbaars
als ie ik hou van jou tegen een ander zegt’

En daar zit precies de kern.

Het begint bij het beeld dat je van jezelf en een relatie hebt gevormd. En het mooie is, door onderstaande stappen te zetten kun je beide veranderen!

liefde partner relatie houten utrecht single

Stap 1:  Je onderzoekt jouw huidige beeld van een relatie. Ook leer je wat de basis van een fijne relatie is en hoe je daar zelf aan kunt bijdragen. En niet te vergeten wat je daarbij van de ander verwacht / mag verwachten.

Stap 2: Je borduurt voort op stap 1. Je onderzoekt hoe jij tot nu toe in een relatie bent gestapt / geweest: je leert je valkuilen herkennen en hoe je vanuit een nieuwe kijk op jezelf en de liefde, een duurzame relatie aan kunt gaan.

Stap 3:  Je oefent bewust met nieuw gedrag waarmee je een partner aantrekt die bij jou past.

Ontdekken, oefenen en go!

Je volgt de modules in mijn praktijk. Alleen of met een vriend(in). Het voordeel van met z’n tweeën is dat je tijdens (en indien gewenst na) de stappen ervaringen kunt delen. Ieder stapt met hun haar of zijn eigen achtergrond in en ieder doet weer andere inzichten op.

Karin vertelt over haar ontdekkingsreis:

partner, liefde, relatie, vinden, utrecht, houten

Wil jij ook de liefde in jouw leven ontdekken? Neem dan contact met mij op om (samen met een vriend(in)) dit avontuur aan te gaan!

Je kunt mij bellen (06-525339401) of mailen naar steenman@vankerntotkern.nl