Ontdek de liefde in je leven

liefde, in, mijn, leven, ware, valkuil, partner, relatie, mannen, mister, right, workshop,

  • Wanneer loop ik nou eens tegen mister right aan?
  • Waarom val ik toch steeds voor getrouwde mannen?
  • Waarom ik? Of ben ik misschien toch iets te kritisch?

Het mooist is natuurlijk dat je je ware spontaan tegen het lijf loopt.

Maar hoe weet je dat je met jouw ware te maken hebt?

En misschien ook wel fijn: hoe herken / voorkom je dat je (weer) in jouw valkuil trapt?

In stappen de liefde in je leven ontdekken

Harrie Jekkers zingt er in prachtige woorden over:

‘Want ik hou van jou is niet de sleutel tot de ander
maar ik hou van mij, al klinkt het bot en slecht
want wie van zichzelf houdt, die geeft pas iets kostbaars
als ie ik hou van jou tegen een ander zegt’

En daar zit precies de kern.

Het begint bij het beeld dat je van jezelf en een relatie hebt gevormd. En beide kun je veranderen!

Jouw bestaande beeld van een relatie onderzoek je in module 1. Daarnaast leer je wat de basis is van een fijne relatie en hoe je daar zelf aan kunt bijdragen. En niet te vergeten wat je daarbij van de ander verwacht / mag verwachten.

In module 2 borduur je daar op voort. Je onderzoekt hoe jij tot nu toe in een relatie bent gestapt / geweest: je leert je valkuilen herkennen en hoe je vanuit een nieuwe kijk op jezelf en de liefde, een duurzame relatie aan kunt gaan.

In module 3 leer je om bewust te oefenen met gedrag waarmee je een partner aantrekt die bij jou past.

Samen ontdekken, delen en oefenen

Je volgt de workshop met z’n tweeën in mijn praktijk. Het voordeel is dat je tijdens (en indien gewenst na) de module ervaringen kunt delen. Deelnemers aan de workshop stappen ieder met hun eigen achtergrond in en ieder doet weer andere inzichten op.

Karin vertelt over haar ontdekkingsreis:
Via de serie workshops ‘Ontdek de liefde in je leven’ heeft Riëtte mij geholpen zichtbaar te maken van wat ik altijd al gevoeld heb. Maar niet onder woorden kon brengen.

Met het invullen van interessante testjes, zoals waarden prioriteren, verdiepen in verschillende hechtingsstijlen en een 360 graden feedback, werden zaken helder en concreet.

Riëtte stapt vandaar uit echter heel soepel over op werkvormen zoals een rollenspel of opstelling. Geheel waar de situatie om vraagt. Wordt er iets geraakt dan biedt Riëtte de mogelijkheid om er aandacht aan te besteden.

Ik vind het inzicht in vorige relaties interessant, net zoals het herkennen van eigen gedrag. Nu kan ik gaan oefenen met los te laten van dat gedrag en worden wie ik echt ben. Dan trek ik mensen aan die mij passen. Daartussen loopt vast en zeker ook mijn toekomstige partner.

 

Wil jij ook de liefde in jouw leven ontdekken? Meld je dan (samen met een vriendin) aan!

Je kunt mij bellen (06-525339401) of mailen naar steenman@vankerntotkern.nl