Wandelcoaching voor jullie relatie: Relatie Tijd Reis

Via wandelcoaching stilstaan bij jullie relatie

Hoe mooi is het om af en toe wat uitgebreider stil te staan bij jullie relatie. Cliënten noemen het wel eens de APK voor de relatie.

Tijdens de ‘Relatie Tijd Reis’ van 1,5 uur, ga je op ontdekkingsreis door de verschillende fasen / thema’s van jullie relatie:

  • Al wandelend in de bossen bij Amelisweerd of een ander mooi stuk natuur in de buurt van Houten / Utrecht.
  • Bij mij in de praktijk in Houten.

wandelcoaching, natuur, amelisweerd, rhijnauwen, bossen, apk, relatie, coach, liefde, partner  coaching, houten, praktijk, intake, kennismakingsgesprek, coach, traject

Jullie vertellen over wat jullie belangrijk vinden, wat er goed gaat en waar jullie nog verbetering zien. Tenslotte laten jullie weten wat jullie wensen voor de toekomst zijn.

Met een coach? Dat kunnen we toch prima zelf?

Als coach luister ik en af en toe stel ik een verhelderende vraag of laat ik jullie (soms letterlijk) stilstaan. Ik benoem patronen, waarvan jullie je misschien niet (meer) bewust zijn. En we kijken samen, hoe jullie, met vaak maar een kleine aanpassing, jullie liefdesleven nog mooier kunnen maken.

Harry en Erica vertellen over hun Relatie Tijd Reis:

‘Hoi Riëtte,

Wat een mooie wandeling hebben wij samen met jou gemaakt. Voor mijn verrassingsdagen ter ere van ons 25-jarig huwelijk was ik op zoek naar een manier om tijdens een wandeling net wat meer verdieping in onze gesprekken te brengen.

Ik toetste de woorden; liefdes wandeling met vragen in bij Google en kwam op jouw “Lekker lopende Liefdes wandeling” uit. Dat klonk als muziek in mijn oren: Já, dat is wat ik wil!!  Ons huwelijk is goed we hebben geen therapie nodig, wel zocht ik naar een waardevol moment voor onze speciale dag.

Lees meer

‘Relatie Tijd Reis’ als basis

Een liefdesscan waarbij we in 1,5 uur een kijkje in jullie liefdesleven nemen. In het ene geval biedt het voldoende inzicht en tools  om zelf op voort te borduren. In een ander geval is verdere begeleiding wenselijk.

Willen jullie op Relatie Tijd Reis?

Je kunt mij bellen (06-52533940) of een afspraak maken voor wandelcoaching.