Ik heb bij Riëtte een ontwikkeladvies-traject gedaan omdat ik heel erg aan het zoeken was naar een nieuwe richting in mijn leven qua werk en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn werk bood me heel weinig voldoening op het gebied van zingeving, blijven doorgroeien en een menselijke maat hanteren. Het vinden van antwoorden op deze vragen was me zelf nog niet gelukt, ik wist niet goed waar ik moest beginnen en zag door de bomen het bos niet meer. Dit is precies waar de coaching van Riëtte me enorm heeft geholpen.

Door haar ervaring wist zij de juiste vragen te stellen die mij op een gestructureerde manier naar een antwoord op mijn vraag leidden.

Riëtte neemt geen blad voor de mond en zegt eerlijk wat ze ziet; tegelijkertijd luistert ze naar je met aandacht en warmte.

Na het coachingstraject ben ik begonnen met een opleiding die mij voorbereidt op een baan in een heel ander vakgebied, maar die veel beter aansluit bij mijn eigenschappen, mijn competenties, mijn ambities en mijn waarden.

Bedankt Riëtte!

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Alieke

Combi van twee banen

Om alle losse ideeën en flarden in mijn hoofd richting te geven ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Van Kern tot Kern doet precies dat: je helpen terug te zoeken naar de basis. Van daaruit krijg je beter zicht op je interesses en capaciteiten.