Nieuwe baan via out of the box loopbaanbegeleiding!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Het heeft me vele inzichten gegeven. Het aanvoelen en aangeven van mijn grenzen is iets wat ik in jaren niet (veel) heb gedaan en waar ik nu stapje bij beetje mee aan de slag ben gegaan.

Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Uit mijn comfortzone

De gesprekken met Riëtte voelden voor mij prettig. Ook als je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen weet Riëtte dat zo te doen dat je je niet in verlegenheid gebracht voelt. Je kunt  juist nieuwe inzichten opdoen en kunt oefenen voor het dagelijks leven.

Bij elk vraagstuk heeft Riëtte diverse methoden om je te helpen. Dat maakt de gesprekken erg gevarieerd en bijzonder nuttig. Ze bereidt de gesprekken altijd erg goed voor en weet echt waar ze het over heeft. Voor mij een hele leerzame waardevolle ervaring.

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Alieke

Combi van twee banen

Om alle losse ideeën en flarden in mijn hoofd richting te geven ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Van Kern tot Kern doet precies dat: je helpen terug te zoeken naar de basis. Van daaruit krijg je beter zicht op je interesses en capaciteiten.