Keuzes vanuit mezelf

Coachvraag Anna: ‘Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?’

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht: ‘ik mail gewoon en dan kijk ik wel waar het schip strandt’. Na het eerste consult had ik al 2 stappen in de goede richting gezet. Riëtte gaat rustig te werk en luistert goed.

Ik kwam tot de ontdekking dat mijn coachvraag als volgt was: ‘Hoe maak ik keuzes vanuit mijzelf’.

Keuzes door nieuwe inzichten en tools

Ook de volgende consulten waren prettig. Steeds als ik naar buiten stapte, had ik nieuwe inzichten en tools gekregen waarmee ik aan de slag kon.

Zo heb ik met verschillende opdrachten gekeken naar het verleden, het heden en de toekomst en wat dat betekent voor mijn gedachten en visie op het leven. Inmiddels staan er geen consulten meer gepland, maar ik denk nog vaak terug aan de tools die ik heb meegekregen. Het heeft mij zeer goed geholpen.

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Alieke

Combi van twee banen

Om alle losse ideeën en flarden in mijn hoofd richting te geven ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Van Kern tot Kern doet precies dat: je helpen terug te zoeken naar de basis. Van daaruit krijg je beter zicht op je interesses en capaciteiten.