Terug in mijn kracht!

Coachvraag Rachad: ‘Hoe kom ik weer in mijn kracht?’

 

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen. Ze bereid haar sessies goed voor, zorgt voor een aangenaam en diepgaand gesprek en legt nooit de woorden in je mond. Ze laat mensen in hun waarde en weet emoties uitstekend te begeleiden.

Ze zorgt altijd voor een aangename ontmoeting, gesprek en afsluiting. Mijn indruk is dat ze daar bewust mee omgaat en ik kan zeggen dat het haar erg natuurlijk afgaat.

Terug in mijn kracht

Mijn doel was om in mijn kracht te komen. Haar tools om inzichtelijk te krijgen wat ik echt wil bereiken, wat ik belangrijk vind om aan eigenschappen en doelen los te laten of te bereiken en om mijzelf beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat anderen mij beter te leren kennen, hebben me de gewenste energie gebracht.

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Jeroen

'Wat maakt mij het gelukkigst?'

Riëtte coacht met persoonlijke betrokkenheid waardoor ik onze gesprekken altijd heb ervaren als zeer prettig, open en vertrouwd. Ze doet dit volgens een overzichtelijk schema en

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor