Waardevol loopbaanoriëntatie traject

Ik ben drie maanden geleden begonnen met een loopbaanoriëntatie traject bij Riëtte. Bij de intake had ik meteen al het gevoel dat ik haar alles kon vertellen. Dat ze oprecht luisterde en het ook in een groter plaatje plaatste.

Meerdere inzichten

Ik heb inzicht heb gekregen in de rol van werk in mijn leven, belangrijke aspecten voor een volgende werkplek en mijn competenties. Daarnaast heeft Riëtte mij ook goed begeleid toen ik eenmaal een nieuwe baan had gevonden. De sessies waren afwisselend door de combinatie van het bespreken van de vorige opdracht, rollenspellen en oefeningen.

Doordat je thuis aan een opdracht werkt, had ik ook het gevoel de tijd tijdens de gesprekken volledig te kunnen benutten. Al met al is dit traject voor mij voor nu, maar ook zeker als leidraad voor de toekomst, zeer waardevol geweest.

Ervaringen

Daniëlle

Waardevol loopbaanoriëntatie traject voor nu en de toekomst

Ik ben drie maanden geleden begonnen met een loopbaanoriëntatie traject bij Riëtte. Naast dat ik inzicht heb gekregen in de rol van werk in mijn leven, belangrijke aspecten voor een volgende werkplek en mijn competenties, heeft Riëtte mij ook goed begeleid toen ik eenmaal een nieuwe baan had gevonden.

Jeroen

'Wat maakt mij het gelukkigst?'

Riëtte coacht met persoonlijke betrokkenheid waardoor ik onze gesprekken altijd heb ervaren als zeer prettig, open en vertrouwd. Ze doet dit volgens een overzichtelijk schema en

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor