Wat maakt mij het gelukkigst?

Riëtte coacht met persoonlijke betrokkenheid waardoor ik onze gesprekken altijd heb ervaren als zeer prettig, open en vertrouwd. Ze doet dit volgens een overzichtelijk schema en met een nuchtere aanpak. Hierdoor heeft de coaching voor mij altijd de praktische insteek gehad waar ik naar op zoek was.

Stap-voor-stap

Dankzij onze sessies en de bijbehorende oefeningen heb ik stap-voor-stap meer inzicht gekregen in mijn eigen kwaliteiten, wensen en behoeftes op het gebied van werk. Ze heeft mij met name geholpen de vraag te beantwoorden “wat wil ik nu eigenlijk?” en van welke baan ik het gelukkigst word. Daarnaast heeft ze me ook geleerd om af en toe een stapje terug te doen en anders te kijken naar mijn eigen gedrag en persoonlijkheid.

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Alieke

Combi van twee banen

Om alle losse ideeën en flarden in mijn hoofd richting te geven ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Van Kern tot Kern doet precies dat: je helpen terug te zoeken naar de basis. Van daaruit krijg je beter zicht op je interesses en capaciteiten.