Wie ben ik en wat wil ik?

Coachvraag Chris: ‘Wie ben ik en wat wil ik?’

Ik zou Riëtte willen aanbevelen omdat haar werkwijze voor mij erg goed is gebleken. Ze wees me tijdens het traject op bepaalde punten waar ik nooit over nadacht, maar eigenlijk niet tevreden mee was.

Ook gaf ze me het gevoel dat ik open kon zijn, dat ik veilig was om te vertellen wat ik wilde en dat ik er mag zijn zoals ik ben.

Fijne periode, prettige coach!

En dat allemaal in haar coachpraktijk aan huis, wat het voor mij nog prettiger maakte bij haar te komen. Het voelde informeel, en niet alsof ik ‘bij de therapeut’ kwam. In de coachingskamer werd gecoacht, daarbuiten praatten we kort bij over onze dagelijkse bezigheden.

Al met al was het voor mij een goede en fijne periode, met een erg prettige coach!

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Alieke

Combi van twee banen

Om alle losse ideeën en flarden in mijn hoofd richting te geven ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach. Van Kern tot Kern doet precies dat: je helpen terug te zoeken naar de basis. Van daaruit krijg je beter zicht op je interesses en capaciteiten.