Ontslag en dan?

Op mijn werk kwam ik in een nare situatie terecht wat uiteindelijk ook heeft geleid tot ontslag met wederzijds goedvinden.

Dit hele proces heeft meer dan een half jaar in beslag genomen.Riëtte is meelevend maar niet te soft of zweverig. Ze is zeer toegewijd, belangstellend en neemt de tijd voor je. De sfeer is goed en je gaat altijd met een goed gevoel naar huis.

In je kracht blijven

De gesprekken met Riëtte hierover hebben mij gedurende deze zware periode op het goede spoor gehouden. Het resultaat is dat ik de juiste inzichten heb meegekregen voor een nieuwe toekomst die ik, na een korte periode van rust, met alle vertrouwen tegemoet zie.

Ervaringen

Marlijn

Via loopbaanbegeleiding nieuwe inzichten en baan!

De loopbaanbegeleiding van Riëtte was voor mij een erg waardevol traject. Verder heb ik nu een heel duidelijk beeld van de taken die ik leuk vind om te doen, wat me energie geeft en wat ik graag zou willen doen en belangrijk vind in een toekomstige baan.

Jeroen

'Wat maakt mij het gelukkigst?'

Riëtte coacht met persoonlijke betrokkenheid waardoor ik onze gesprekken altijd heb ervaren als zeer prettig, open en vertrouwd. Ze doet dit volgens een overzichtelijk schema en

Anna

'Hoe maak ik keuzes vanuit mezelf?'

Ik had nergens meer energie voor, waardoor alles een zware last werd.

Via internet kwam ik op de site van Van Kern tot Kern. Ik dacht:

Rachad

'Hoe kom ik weer in mijn kracht?'

Riëtte heeft een professionele en toch persoonlijke stijl van coachen.

Ze bereidt haar sessies goed voor, zorgt voor